Solutii personalizate

AmplificatorGSM.ro ofera solutii personalizate de comunicare care cresc puterea semnalului la telefoanele si dispozitivele mobile ale întreprinderii dvs . Linia noastra de amplificatoare / repetoare de semnal sunt aplicabile pentru parcuri de afaceri comerciale, hale de productie, colegii, universități, hoteluri, statiuni, spitale, laboratoare de cercetare , complexe industriale și multe alte segmente de industrie. Inginerii calificați ai companiei s-au dovedit eficienti într-o gamă largă de instalații industriale și sunt capabili de a personaliza soluții pentru orice aplicație este necesara.

Entertainment & Ospitalitate

Clientii hotelurilor, statiunilor si cazinourilor anticipează că, chiar și departe de casă, ei vor avea acces la comunicarea cu care s-au obisnuit în viața de zi cu zi. Este important ca aceste unitati să ofere aceste facilități în scopul de a asigura satisfactie pentru clientela lor. Ofera o acoperire fiabila și extinsă, asigurand satisfacerea nevoilor oaspetilor pe durata sederii lor asiguran accesul la telecomunicatie si acces la internet prin intermediul telefoanelor si a dispozitivelor mobile.

Spitale si centre de cercetare

Laboratoarele de analiza si spitalele sunt printre fruntasii avansarii tehnologice. Totusi materialele folosite in contructia si intretinerea unor cladiri au un impact asupra intensitatii semnalului . Putem acoperii toata suprafata acestor cladiri fara a interfera cu echipamentul medical care este esential in aceste unitati. Comunicatia si alte aplicatii mobile sunt esentiale angajatilor si clientilor ce opereaza in acest mediu critic.

Universitati/Institutii educationale

Institutiile educationale au devenit din ce in ce mai mari pe parcursul timpului , adesea constand in mai multe cladiri inclusiv sali de lectura, laboratoare, sali de curs, de acceea posibilitatea de acces la retelele mobile a devenit mai importanta decat a fost vreodata. Atat studentii cat si profesorii depind de acoperirea cu semnal GSM, 3G si 4G pentru a avea acces la informatii . Puten oferii acoperirea necesara pentru campusuri .

Complex Business Park

Aceste complexe se extind in fiecare an din ce in ce mai mult si au nevoie de acces la semnal GSM, 3G si 4G. Avansand designul si materialele de contructii integritatea semnalelor de comunicatii este unepori trecuta cu vederea. Produsele noastre pot acoperii suprafete mari, asigurand un semnal adecvat necesar personalului din intreg complexul pentru a efectua apeluri si neviga pe internet fara intreruperi . Nu veti mai avea grija conexiunii la retele de telecomunicatii , de convorbiri intrerupte sau lipsa semnal.

Complexe Rezidentiale

Atat proprietarii cat si vizitatorii complexului rezidential pot beneficia de Amplificatoare de semnal pentru a creste intensitatea semnalului in interiorul locuintei . Oferim solutii pentru cladiri inalte pana la 25 de etaje si suprafete mari avand capacitati de comunicatie de ultima generatie cum ar fi GSM, 3G si 4G care satisfac nevoile clientilor si sporesc profitabilitatea .

Solutii personalizate

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza