Despre noi

Oferim servicii de calitate pentru imbunatatirea semnalului la telefonul mobil si internet din 2008, lucrand cu clientii din recomandari de la om la om . Datorita folosirii tot mai intense a internetului in anul 2011 a fost lansata pagina oficiala Amplificatorgsm.ro pentru a oferii clientilor cat mai multe detalii despre produsele noastre si a usura procedura de comenzi.

Datorita nevoii de a imbunatatii receptia semnalului de telefonie mobila si internet am cautat cele mai bune si ieftine solutii pentru a putea folosi telefonul mobil fara probleme la tine acasa. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri, solutii profesionale pentru rezolvarea problemelor legate de calitatea scazuta a semnalului in zonele cu acoperire slaba,pentru orice operator de pe piata din Romania pentru servicii de telefonie mobila si internet 3G .

Amplificatoarele noastre pot acoperi suprafete de 250mp, 500mp, 2500mp si 5000mp , o casa, un depozit, o cladire, putanduse oferi solutii personalizate pentru orice aplicatie. Oferim suport 100% gratuit pentru achizitionarea de orice tip echipament.

 

Daca aveti probleme din cauza lipsei semnalului la telefon sau la internet, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!  Ar fi placerea noastra sa va ajutam !

SC Express Task Online SRL 

STR. Sportului Nr.3, Loc Strejnicu, Jud. Prahova

CUI: 41253043

Unicredit Bank

cms-img