Termeni și condiții de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor prezentate. Site-ul AmplificatorGSM.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara nici o notificare prealabila. Ultima versiune a termenilor si conditiilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".  

Dupa achizitionarea oricarui echipament sau produs de pe acest site, cumparatorul are obligatia de a informa Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) si operatorii de telefonie mobila care detin licenta pentru spectrul de frecventa (Orange, Vodafone. Cosmote, RCS-RDS, Romtelecom)  privind locul de amplasare al echipamentului si obtinerea autorizatiei de functionare a acestuia .

In cazul unui control din partea inspectorilor ANCOM sau ai reprezentantilor autorizati ai retelelor de telefonie mobila(Orange, Vodafone. Cosmote, RCS-RDS, Romtelecom), clientul are obligatia de a permite accesul acestora pe proprietate pentru a putea efectua controlul si formaliatile de testare a aparatului.

www.AmplificatorGSM.ro nu ofera aprobarea sau autorizarea utilizarii produselor publicate pe site .

www.AmplificatorGSM.RO nu raspunde de daunele directe si indirecte provocate operatorilor de retele mobile, retelelor si altor terte persoane afectate de produsele vandute.

Nerespectarea de catre client a instructiunilor de montare,manipulare, punere in functiune, exploatare, notificarea ANCOM si a operatorilor de telefonie , obtinerea autorizatiei de functionare duce la pierderea garantiei .

Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti acest site.

Valoarea maximă a obligaţiilor, penalitătilor, despăgubirilor etc faţa de orice client, in orice situatie, se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.