GARANTIE

Incepand de la 1 ianuarie 2012 toate produsele noastre au garanţie de 24 de luni.


Dacă la primirea unui produs(e), constataţi defecte tehnice cauzate de o eventuală deteriorare mecanică din timpul livrării, sau conţinutul nu coincide cu comanda, puteţi să ne contactaţi la telefon sau prin email : comenzi@amplificatorgsm.ro 

Dacă plângerea este justificată, produsul va fi înlocuit cu un produs nou şi cheltuielile de transport vor fi preluate de către noi.
Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă, atunci vă vom returna suma plătită, în acest scop vă rugăm să ne comunicaţi şi numărul dvs. de cont.

Pentru a nu plimba produsele degeaba inainte de a returna un produs va rugam sa ne scrieti sau sa ne contactati telefonic pentru incercarea remedierii problemei ivite (daca este posibil). Este forte posibil ca produsul sa fie perfect functional dar dintr-o eroare de montaj sa nu functioneze corespunzator.

Returnarea produselor 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea sa. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Retur DOA : In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris prin email la comenzi@amplificatorgsm.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Pentru produsele achizitionate in rate fara dobanda se percepe un comision de 3.5%
Pentru produsele achizitionate cu plata cu card online se percepe un comision de 3%

 

ConfidentialitateInformaţiile personale şi ale companiei sunt tratate cu confidenţialitate. Toate datele introduse sunt folosite numai pentru procesul de comandă, livrare şi facturare şi sunt protejate.

 

Promotii

Compania noastra isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza.

Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Compania noastra nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.